Εταιρία

Προφίλ

Η Αλλαντοποιία ΡΕΚΟΡ ιδρύθηκε το 1968 και από τότε προσφέρει ασταμάτητα τις υπηρεσίες της στον καταναλωτή στο χώρο των αλλαντικών. Πιστή στην παράδοση αλλά και εναρμονισμένη στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής προσπαθεί να πετυχαίνει πάντα το καλύτερο.

Αρχικά η επιχείρηση στεγαζόταν σε κτίριο 250 τ.μ. στην περιοχή της Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Από εκεί ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην παραγωγή αλλαντικών και να κάνει σιγά-σιγά γνωστό το όνομα της για την ποιότητα των προϊόντων της.

Το 1995 εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο 700τ.μ. στο 22ο χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Σερρών έξω από την Άσσηρο Θεσσαλονίκης. Προς το τέλος του 2008 η εταιρεία, χάριν της προτίμησης του καταναλωτικού κοινού, εγκαταστάθηκε σε ένα πιο σύγχρονο και μηχανολογικά εξοπλισμένο κτίριο 1700τ.μ. κοντά στο παλιό. Η εμπειρία στην παραγωγή αλλαντικών, η άριστη ποιότητα αλλά και η γεύση των προϊόντων έχουν κάνει την εταιρεία ΧΑΡΙΤΟΥ ΗΛΙΑ – ΛΙΛΗ ΙΩΑΝΝΗ Ο.Ε. ευρύτερα γνωστή στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας.Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται και με την εμπορία τυροκομικών,γαλακτοκομικών και άλλων ειδών παντοπωλείου. Η εταιρεία ΡΕΚΟΡ διατηρεί επίσης δικό της παντοπωλείο στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

 

 

Copyright © 2011 Αλλαντικά ΡΕΚΟΡ. All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.